Posle 35 godina braka prevarila je muža: Platila sam USLUGU, šta je tu loše, žene više troše na frizuru

Ispovijesti

Posle 35 godina braka prevarila je muža: Platila sam USLUGU, šta je tu loše, žene više troše na frizuru

Ona se ne kaje zbog svoje preljube

Posle 35 godina, jedna Engleskinja (56) je odlučila da prvi put prevari muža, i kako kaže to joj je promenilo život.

Inače, ona ima troje dece i petoro unučadi.

– Tada sam bila 35 godina godina u braku sa suprugom Džejmisonom (62), kada sam upozanala Skota (39), divnog muškarca, koji je učinio da se osetim ponovo poletnom – započela je ona svoju priču.

– Nikad nisam spavala ni s kim osim sa svojim suprugom. Imala sam samo 19 godina kad smo se on i ja venčali, iako sam ga jako volela, naš se*sualni život nikada nije bio nešto naročito dobar. Kako su godine prolazile, sve ređe smo vodili ljubav. Nikad nisam uživala u tome i uvek sam tražila izgovore, okrivljujući menopauzu ili glavobolju – objašnjava žena.

Ipak, priznala je da joj je život sa suprugom bio lep, iako je nedostajalo strasti u njemu. Međutim, poslednjih godina ova baka je primetila kod svojih prijateljica da su se nakon razvoda promenile i “živnule”, te je i ona želela da se oseti isto.

– Jednog dana slučajno sam videla reklamu na Internetu za takozvanu mušku eskort pratnju visoke klase, muškarac se zvao Skot i poslala sam mu poruku. NIje prošlo puno vremena kada mi je telefon zazvonio. Bio je to on i predložio mi je da se nađemo kako bismo se upoznali i dogovorili oko njegovih usluga – rekla je ona.

Prvi dejt sa Skotom ju je koštao 180 evra, a pošto je imala određenu ušteđevinu sa strane, platila mu je i unapred.

– Šta je tu loše? Neke žene potroše više na jednu haljinu ili frizuru – izjavila je.

Priznala je da se osećala veoma nervozno, imajuću u vidu koliko ima godina i višak kilograma. Ipak, kako je i sama rekla, Skot je bio šarmantan i pozitivno je delovao na nju. Naredna dva puta su izlazili na piće, a onda se desio preokret kada mu je ona predložila da želi da četvrti sastanak bude poseban.

– Našli smo se u baru i nakon nekoliko čaša vina, predložio mi je da odemo u hotelsku sobu, dok sam mužu rekla da imam poslovni događaj. Uživala sam s Skotom, sve vreme smo se ljubili i dodirivali.

– Nikada pre nisam nešto ovako doživela – priznala je ona.

Od tada je nastavila da se viđa sa Skotom skoro svaki dan. Kako je i sama rekla, i drugi aspekti njenog života su se poboljšali, smršala je par kilograma, a kod kuće je bila raspoloženija i srećnija. (objektiv.rs)