Žena ostavila majstore u stanu, pa čula čudan zvuk U ZIDU: Zgranula se kada je nešto ISKOČILO

Ispovijesti

Žena ostavila majstore u stanu, pa čula čudan zvuk U ZIDU: Zgranula se kada je nešto ISKOČILO 

Kada se vratila, nije mogla da pronađe svoju mačku, ali je kasnije čula mjaukanje

Renoviranje stana jedne žene iz SAD dobilo je bizaran zaokret nakon što je shvatila da je njena mačka slučajno zazidana u kupatilu.

Ešlin Haden je objavila video na TikToku, na kojem prvo pokazuje svoje lepo novo kupatilo. Rekla je da su majstori radili na njemu dok je bila odsutna tri dana na poslovnom putu.

Kada se vratila, nije mogla da pronađe svoju mačku, ali je kasnije čula mjaukanje iz kupatila.

– Dok sa sedela ovde i pokušavala da shvatim gde je moja mačka, negde odavde sam čula mačku kako zapomaže – rekla je ona u videu koji je brzo sakupio više od dva i po miliona pregleda.

Zatim je okrenula kameru prema tušu i zidu u koji je montiran, da bi na kraju snimila zid sa druge strane. Prema Ešlininim rečima, majstori su izvukli kadu i stavili novi tuš, a mačka se sigurno ušunjala kada su rušili zid.

– Na kraju sam razbila rupu u zidu i izašlo je ovo – kaže ona, pokazujući prema mački.

Onda je osula paljbu po izvođačima radova.

– Majstori, ovi glupi majstori. Zazidali su moju mačku gipsom iza kade. Priča mog života. Ova jadna maca bila je zatvorena tamo tri dana, zarobljena u gipsanom zidu – kaže ona besno u videu.

Međutim, iako su se neki saosećali sa njom u komentarima, mnogi su je napali što nije dala nekome mačku na čuvanje ili pozvala nekoga da je pazi umesto što ju je “uvalila” majstorima. (objektiv.rs)