Dopustio devojci da poljubi drugog za 250 evra: Pogledajte DRAMU koja je usledila (VIDEO)

Zanimljivosti

Dopustio devojci da poljubi drugog za 250 evra: Pogledajte DRAMU koja je usledila (VIDEO)

Verovali ili ne, ovaj snimak obišao je svet

Izgleda da svaki izazov ima svoju cenu. I sami znate koliko su danas popularni takozvani “čelendži” na internetu, a u jednom od njih učestovao je ljubavni par. Jedan mladić odličio je da pristane na to da se njegova devojka poljubi sa drugim pred kamerama i to za 250 evra!

Verovali ili ne, ovaj snimak obišao je svet. Postao je viralan, pregledalo ga je više od 70 miliona ljudi, a sve zbog ishoda koji je usledio. Iako je pristao na ovo, mladiću se nimalo nije dopao trenutak u kom je shvatio da gleda kako usne njegove devojke dodiruju tuđe. Da stvar bude zanimljivija, on nije samo pristao na izazov, već je i svoju devojku nagovarao da urade to. Naravno, usledio je raskid.

“Iznenadila sam se kada je prihvatio novac. Uostalom, videli ste izraz mog lica na početku. On je tu imao poslednju reč”, rekla je Alehandra i otkrila da nije ostala samo bez dečka kojeg je u sekundi obuzela ljubomora. Zbog ovog snimka je, kako kaže, ostala bez posla.

Radila je kao sekretarica u jednoj kompaniji, a ovaj izazov stigao je i od njenog nadređenog. Mediji su preneli da je njen šef rekao da je ovim snimkom ugrozila imidž kompanije, ali brojni korisnici istakli su da ne brinu za nju i da se nadaju da će što pre naći novi posao. (objektiv.rs)

@ediiciitho

que opinas de esto deja tu comentario #videoviral #mexico🇲🇽 #retospordinero #parejas_enamoradas #beso #dinerotiktok #paratii

♬ Get You The Moon – Kina