DALILA I LUKA SE TAJNO VIĐAJU! Starleta ŠČEPALA BIVŠEG i ne pušta: Ovo su svi detaljni njihovog ODNOSA

Showbizz

DALILA I LUKA SE TAJNO VIĐAJU! Starleta ŠČEPALA BIVŠEG i ne pušta: Ovo su svi detaljni njihovog ODNOSA

Dalila Dragojević je po izlasku iz “Zadruge 5” započela vezu s Lukom Nikolićem, o kojem kruže priče da je slab na zadrugarke. Tada su se pojavile spekulacije da im u ljubavi ne cvetaju ruže, a potom je usledio brutalan raskid i prepucavanje po mrežama.

Međutim, kako saznajemo, bivša zadrugarka, koja je prevarila još uvek zvaničnog supruga Dejana Dragojevića pred milionskim auditorijumom, slaba je na Luku, s kojim i dalje održava prisan odnos. Ali tajno.

Izvor blizak Dalili i Luki kaže za Kurir da se oni i dalje čuju i viđaju.

– Dalila i Luka se jesu rastali na neko vreme. Oboje su sličnih karaktera, zato su često i imali trzavice. Oni su prekinuli svaki kontakt, ali je Luka ubrzo pozvao bivšu devojku u znak pomirenja i od tada se neprestano čuju, ali i viđaju. Trude se na sve načine da ne budu uhvaćeni. Oni nisu ozvaničili vezu, te se njihov odnos vodi kao neobavezno druženje. Zbog toga Nikolić koristi priliku i za druženje sa drugim devojkama, a Dalila ga tad namerno neprestano zove. Kako li će se dalje odvijati njihov odnos, samo oni znaju – ispričao je naš izvor.

Podsetimo, na Lukin spisak starleti s kojima se viđao nedavno se upisala i Viktorija Viki Mitrović. Da je zaista buknulo između njih, potvrdila je i fotografije koje smo već objavljivali, na kojima su njih dvoje prisni. (kurir.rs)