“NIJE DOBRO ODRADIO POSAO” Ljuba Pantović udarila na MOKU KAO RODITELJA, pa otkrila NOVE DETALJE poznanstva sa Zvezdanom!

Showbizz

“NIJE DOBRO ODRADIO POSAO” Ljuba Pantović udarila na MOKU KAO RODITELJA, pa otkrila NOVE DETALJE poznanstva sa Zvezdanom!

Bivša učesnica rijalitija ”Zadruga”, fitnes instruktorka i sportistkinja Ljuba Pantović bila je gošća jedne domaće televizije, a tom prilikom govorila je o liku i delu Zvezdana Slavnića, njegovom ocu Moki Slavniću, kao i nevenčanoj ženi Ani Ćurčić.

Ljuba je otkrila da li Zvezdana poznaje odranije, a ona se osvrnula i na Mokin navodni propust u njegovom odgajanju.

– Ja se krećem u višim slojevima, a i tada devedesetih sam se kretala u društvu pravih mangupa. Ovo je jako nizak sloj. Sećam se Zvezdana samo kao sina Moke Slavnića. Zvezdan je bio poznat kao sin Moke Slavnića. Svi smo ga znali po Kseniji Pajčin. Uvek se vezivao za nekog drugog, nikad nije bio ličnost za sebe. To je želja deteta da prizove pažnju svog oca. Na tom putu je teško naći zlatnu sredinu, da ostaneš šampion i ispuniš očekivanja. Mislim da sam ja mnogo bolje odradila taj posao od Moke Salvnića, očigledno je da on nije dobro odradio svoj posao kad je roditeljstvo u pitanju – govorila je Ljuba, pa se osvrnula i na Anu.

– Vidi se iz aviona da je Ana mnogo pametnija i namazanija od njega – rekla je Ljuba. (kurir.rs)