RAZVELI SE DALILA I DEJAN! Starleta nije došla u sud, natpis na njegovom duksu govori sve! Ovo su mu prve reči kao SLOBODAN ČOVEK

Showbizz

RAZVELI SE DALILA I DEJAN! Starleta nije došla u sud, natpis na njegovom duksu govori sve! Ovo su mu prve reči kao SLOBODAN ČOVEK

Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije.

Inače, Dejan je na ročište došao u duksu s natpisom: “Karma je k*čka”.

– Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo pre izneo sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je doneoodluku.

Dejan Dragojević je ranije prokomentarisao da će ukoliko se razvede danas to i proslaviti sa novom devojkom Jovanom.

– Ne znam da li će se Dalila pojaviti. Daj Bože da sve bude kako treba. Ne mogu se lepo osećati ipak je ovo sud. Sudija je rekla ako se naša imena nalaze na oglasnoj tabli onda je to to – započeo je Dragojević, a na pitanje zašto se pojavio u trenerci na sudu, odgovorio je šaljivo:

– Šta ima da se sređujem, rekao sam da ću danas odmah da idem da se ženim. Ako izađem odavde srećan, danas je Dan zaljubljenih i idem sa devojkom u grad i verim je večeras – rekao je Dejan kroz osmeh, a videćemo koliko je ozbiljan u svojoj nameri.

– Dalila i ne mora da se pojavi, sporazumni razvod je potpisan još u Zadruzi, tako da sudija samo treba da da potpis i moj brak sa njom je završen. (kurir.rs/blic)