“AKO ZVEZDAN POBEDI, JA UZIMAM PASOŠ I ODLAZIM U ALBANIJU DA ŽIVIM!” Milena Kačavenda se obrušila na Slavnića

Showbizz

“AKO ZVEZDAN POBEDI, JA UZIMAM PASOŠ I ODLAZIM U ALBANIJU DA ŽIVIM!” Milena Kačavenda se obrušila na Slavnića

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo i Aninu kumu, Milenu Kačavendu, sa kojom smo razgovarali o svemu što zanima ceo region.

Milena nam je govorila o nasilničkom ponašanju Zvezdana Slavnića, ali i o Aninom ulasku koji nije trebalo ovako da se odigra, te da ju je najbolja drugarica razočarala.

– Ušla bih unutra da je vratim na pravi put, jer je potpuno zalutala i ne šalje poruku koju bi trebalo da šalje, jer meni pišu žene koje su prošle kroz nasilje i poruka koju ona šalje ne treba da se prikazuje – otkrila je Kačavenda, pa progovorila o plasmanu Slavnića:

– Zvezdan je jedan psiho, dečko je po meni narcisoidni sociopata, vrlo voli sebe. On je čovek koji voli samo sebe i misli samo na sebe. Još uvek uspeva Anu da drži pod kontrolom, ako to potraje, neće valjati, jer ona i kada je pošla, on je uvek nalazio načine da je zaustavi – rekla je Milena, pa iznela svoj stav o situaciji ukoliko bi se njih dvoje takmičili za prvo mesto:

– Ljudi moji, ako Zvezdan bude uzeo prvo mesto, ja uzimam pasoš i odoh da živim u Albaniji. Jer to je slika i prilika naših gledalaca i nas – zaključila je Milena. (e-turneja.com)