PRVO MOKINO OGLAŠAVANJE NAKON ŠTO SU U JAVNOST PROCURILE TVRDNJE DA GA JE ZVEZDAN KRVNIČKI ŠAMARAO Slavnić imao da kaže samo jedno

Showbizz

PRVO MOKINO OGLAŠAVANJE NAKON ŠTO SU U JAVNOST PROCURILE TVRDNJE DA GA JE ZVEZDAN KRVNIČKI ŠAMARAO Slavnić imao da kaže samo jedno

Milena Kačavenda izjavila je kako je Zvezdan Slavnić tukao svog oca Moku, a on je sada kratko prokomentarisao celu situaciju u kojoj je glavni akter.

Anina kuma se inače, našla u žiži javnosti kada je Ana Ćurčić ušla u “Zadrugu 6”, nakon javne prevare Zvezdana Slavnića sa duplo mlađom ljubavnicom, Anđelom Đuričić.

Milena od tada ne prestaje da otkriva detalje iz Aninog i Zvezdanovog života, o kojima je Ćurčićka izbegavala da priča, a osvrnula se i Slavnićev odnos sa ocem, Mokom.

– Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je da pokrenu biznis sa kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan – rekla je Milena za “Rijaliti plus”.

Ona je dodala da je često morala da interveniše u sukobu između Zvezdana i Ane. Anina ispovest da ju je Slavnić nakon batina prisiljavao na s**s, za Kačavendu nije ništa drugo do priznanje da je bila silovana.

– To je silovanje jer tu nema nikakvog pristanka. Nevoljno stupanje u s**sualni odnos i s venčanim mužem je silovanje. Ana je čak imala i ginekološke povrede za koje nikada nije želela da ode i izvadi nalaz. Ono što je poražavajuće u celoj ovoj priči je da se fokus s nasilja pomera na pitanje zašto Ana ranije nije nešto rekla – priča Milena, koja tvrdi da je Zvezdan bio nasilan i prema svojoj prvoj supruzi, ali i prema članovima svoje porodice.

– Njegova bivša nevenčana supruga s kojom ima ćerku je veoma ozbiljna žena i Slavnić je ne zanima. U dobrim je odnosima s Anom i njenom decom i fascinantno mi je gde ljudi poput Zvezdana nađu takve žene. I prva nevenčana supruga je trpela nasilje od Zvezdana, ali je sve to sasekla u korenu. Takođe, Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim, a čuveni Moka Slavnić je dobijao šamare od sina. Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa – zaključila je Milena na kraju razgovora za “Rijaliti plus”.

Moka Slavnić odbio je prokomentariše navode Milene Kačavende i samo kratko poručio:

– Nemojte me ništa pitati o tome – odsečan je bio Slavnić. (kurir.rs)