Majka i sestra masovnog ubice sa Vračara napuštaju Srbiju: Boji se za kćerkin život, ne vraća se u školu gdje je izvršen masakr!

Svijet

Majka i sestra masovnog ubice sa Vračara napuštaju Srbiju: Boji se za kćerkin život, ne vraća se u školu gdje je izvršen masakr!

Majka i sestra dječaka (13) koji je počinio masakr u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” najvjerovatnije će se napustiti Srbiju i preseliti se u inostranstvo, a kasnije će im se pridružiti i dječakov otac, kada bude pušten iz zatvora.

Porodica masovnog ubice sa Vračara, koji je 3. maja pobio osmoro djece i portira, najvjerovatnije će se iz bezbjednosnih razloga preseliti u inostranstvo. Srbiju bi najprije mogli da napuste dječakova majka i mlađa sestra, a u jednom trenutku mogao bi da im se pridruži i otac dječaka-ubice, piše Informer.

Psiholozi i kriminolozi vjeruju da je to najbolje rješenje za ovu porodicu, pogotovo za djevojčicu.

Roditelji su, inače, dobili na stotine prijetnji preko interneta nakon nezapamćenog zločina koji je počinio njihov sin, prenose mediji.

Otac se trenutno nalazi iza rešetaka jer je njegov sin počinio masakr pucajući iz njegovih pištolja, a majka je, prema nezvaničnim saznanjima medija, uzela neplaćeno odsustvo na poslu i sa kćerkom se nalazi na nepoznatoj lokaciji u Srbiji. Dječakova mlađa sestra, koja je kao i on pohađala OŠ “Vladimir Ribnikar” sasvim sigurno se neće više vraćati u ovu školu.

Podsjetimo, dječak je uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri “Molotovljeva koktela”, pa sve to stavio u ranac i krenuo u krvavi pir. (ekskluziva.ba)