LUKASOVO ŠOK PRIZNANJE: Sreo sam Cecu u zatvoru, imao sam LISICE NA RUKAMA! Evo šta je shvatio dok je bio iza rešetaka!

Showbizz

LUKASOVO ŠOK PRIZNANJE: Sreo sam Cecu u zatvoru, imao sam LISICE NA RUKAMA! Evo šta je shvatio dok je bio iza rešetaka!

Aca Lukas je u autobiografskoj knjizi ispričao svoj život od sredine, odnosno od trenutka hapšenja.

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, otkako je počeo muzičku karijeru otvoreno govori o svom privatnom životu. Kao što je i najavljivao tokom proteklog perioda, u svojoj autobiografiji “Ovo sam ja – Aca Lukas” ogolio se do kože.

Svoj život je odlučio da podeli s javnošću, ali od sredine, tačnije od trenutka kada je bio u zatvoru, nakon hapšenja u toku akcije “Sablja” posle ubistva Zorana Đinđića.

“U mom podrumu su tražili ubice, a u dvorištu zakopanu dr*gu. Pronašli su trofejni pištolj, zbog kojeg sam optužen za saučesništvo u ubistvu Zorana Đinđića. Imao sam lisice na rukama kad sam se u zatvorskom hodniku sreo sa Cecom Ražnatović. Posle izricanja presude, sudija mi se izvinio preko advokata, a ja sam ga nahranio go*nima. U zatvoru sam shvatio da čovek može da živi bez s*ksa, ali ne može da živi bez pesme. Haškog optuženika, kapetana Radića, na sramni put u Holandiju ispratili smo pesmom, a stražari su divljali i pretili, iako je i njima bila knedla u grlu. Ja sam srećan čovek jer sam na vreme shvatio da je život teško sranje”, napisao je Lukas na početku knjige, čija je prva glava objavljena na sajtu izdavača.

“Zaboravio sam da javim supruzi da sakrije pištolj”

“Došao sam u Novi Sad iz Austrije, gde sam nastupao u jednom klubu. Tamo sam saznao da je premijer ubijen. Kad sam krenuo prema Beogradu, javili su mi da me je tražila policija. Dolazili su u moju kuću na Bežanijskoj kosi.”

“Ispred moje kuće bio je parkiran crni džip sa zatamnjenim staklima, jednom stranom potpuno naslonjen na ogradu. Džip je bio prazan. Nekoliko merdevina bilo je naslonjeno na ogradu. Odmah sam primetio da su sigurnosne kamere pomerene i okrenute nagore, prema nebu. Ništa mi nije bilo jasno. Šta su policajci tražili u mojoj kući? A još mi je manje bilo jasno kada sam pronašao čuvara parkinga. Preplašen, neprestano se okretao tražeći pogledom specijalce.”

Lukas je tada otišao u policijsku stanicu, gde se javio inspektorima, uz čiju pratnju se vratio kući. (Kurir.rs/Ana Denda)

Odgovori