Otkrila pred venčanje da ju je verenik prevario sa tri devojke, pa mu se pred porodicom surovo OSVETILA

Svijet

Otkrila pred venčanje da ju je verenik prevario sa tri devojke, pa mu se pred porodicom surovo OSVETILA

Imala je jasan plan kako da mu uzvrati

TikTokerka po imenu Liv koja radi u zlatari, ispričala je neobičnu priču o ženi koja je otkrila pred venčanje da ju je verenik prevario sa tri žene.

Liv je istakla da se jako zbunila zahtevom mušterije koja je delovala veoma mirno i proračunato.

– U zlataru je ušla žena od tridesetak godina koja me je zamolila da na zlatnoj ogrlici napišem imena Ešli, Dženesis i Karen. Potom je dodala da ju je partner, još malo pa muž tri puta prevario, te da ima jasne dokaze da je to istina. Želela je da mu pokloni oglicu pred njegovom porodicom – rekla je Liv.

Naglašavajući kako joj je žena u radnji rekla da je oduvek bila u senci buduće svekrve, te da ju je verenik nebrojeno puta ponižavao pred njom.

– Videlo se na njoj da je sa ogrlicom skinula teret s leđa. Takođe je tražila da se ugravira i datum 21. jun 2015. godine, dan kada su otpočeli s vezom – rekla je radnica zlatare.

Dva dana kasnije, ista žena došla je da se pohvali učinjenim.

– Sijala je od zadovoljstva. Rekla mi je da mu je ogrlicu dala pred njegovom porodicom kao i da je pocrveneo kao nikad pre. Počeo je da se trese, nakon čega se ona okrenula ka familiji i rekla da su to imena devojaka s kojima ju je varao, te da je to razlog zašto raskida veridbu – kaže Liv.

Još jednom je istakla kako ovakvu narudžbinu nikada nije primila, kao i da čestita ženi na originalnosti koja baš i nije bila jeftina. (objektiv.rs)

Odgovori