BOGAMI, RADIMO NA BEBI! Kristijan i Kristina već smislili IMENA, ona otkriva šta su joj rekli njeni za 30 godina starijeg dečka!

Showbizz

BOGAMI, RADIMO NA BEBI! Kristijan i Kristina već smislili IMENA, ona otkriva šta su joj rekli njeni za 30 godina starijeg dečka!

Pobedu u rijalitiju odnela je Nadica Zeljković čija je ćerka pobedila u prvoj sezoni ovog popularnog rijalitija, a mnogi bivši rijaliti učesnici okupili su se u spektakularnoj večeri.

Tu su bili i Kristijan Golubović i Kristina Spalević koji su izneli detalje privatnog života. Golubović je otkrio da li je njegova lepša polovina ljubomorna.

– Pa nije, ona je svesna sebe i da smo se zgotivili. Sad je početak, ne bi trebala da bude – rekao je on, pa je pokazao i tetovažu koju su oboje uradili oko ručnog zgloba. Kruna i K2 (Kristijan i Kristina).

– Uradili smo tetovaže zajedno, ja Kristina, ona Kristijan, kao brojanica zauvek – kazao je Golubović.

Spalevićeva je zatim prišla Kristijanu i otkrila da su njeni roditelji bolje reagovali na Kristijana nego na nju:

– Njeni roditelji su čak i unutra bili na mojoj strani. Rekli su joj da treba da me sluša i da joj mislim dobro. Bez obzira koliko ostanemo zajedno da je svrha mog čak i vređanja, što nije u redu, da ona bude bolje.

Na pitanje o proširenju porodice su se nasmejali oboje i istovremeno odgovorili da rade na bebi.

– Bogami, radimo – nasmejao se Kristijan.

Na pitanje šta bi voleli da dobiju, dečaka ili devojčicu Golubović je rekao:

– Ja devojčicu Spartu, a ona dečaka Konstantina. (Kurir.rs/Srbijadanas)

Odgovori