SVE JE BILO NA NIVOU: Neda Ukraden opisala susret sa Titom, a kad joj je OVAJ MOĆNI ČOVEK prišao ukočila se od STRAHA!

Showbizz

SVE JE BILO NA NIVOU: Neda Ukraden opisala susret sa Titom, a kad joj je OVAJ MOĆNI ČOVEK prišao ukočila se od STRAHA!

Pevačica Neda Ukraden je ispričala kako je izgledao susret sa Josipom Brozom Titom i otkrila zbog kog stranog političara se ukočila od straha.

“Ovo je istorijska fotografija sa nastupa pred predsednikom Titom i njegovim gostom Leonidom Brežnjevim koji je bio predsdenik SSSR. Tu je i moja draga koleginica Usnija Redžepova, tu je i Janika Balaž, Boki Milošević, Živan Saramandić”, komentarisala je Neda sliku na kojoj su ona i njene kolege u društvu Josipa Broza.

Kako je napomenula, to je bila čast i privilegija kad te izaberu da nastupiš.

“Bilo je mnogo izvođača, orkestara. To su bile velike priredbe a ne kao da pevaš u nekoj kafani. Svi smo imali jaku tremu, da nešto ne pogrešimo, da nešto ne zabrljamo”, rekla je Neda.

Posle njenog nastupa ka njoj je krenuo, ni manje ni više, nego lično Leonid Brežnjev.

“Ide čovek prema meni. Ukočila sam se od straha. Rekoh – gotovo, zbogom majko, zbogom oče. On priđe, reče ‘spasiba’, uze mikrofon i poče da recituje Jesenjinovu ‘Kerušu’, rekla je iskreno Neda u emisiji na “Toxic tv”, a potom i opisala kakav je utisak Tito ostavio na nju:

“Tito je bio gospodin, veliki gospodin. Šmeker čovek. Ovi drugi samo nešto piju, žvaću, mlate onim escajgom. A on sve na nivou.” (Kurir.rs/ToxicTV)

Odgovori