RAZVEO SE POSLE 19 GODINA BRAKA DA BI BIO SA DVE DEVOJKE: Jedna žena mu nije bila dovoljna! (FOTO)

Svijet

RAZVEO SE POSLE 19 GODINA BRAKA DA BI BIO SA DVE DEVOJKE: Jedna žena mu nije bila dovoljna! (FOTO)

Preduzetnik tvrdi da mu je poligamija pomogla da se razvije na nekoliko polja!

Preduzetnik Šai Fišmen (46) iz Pensilvanije, odlučio je pre šest godina da sklopi sa svojom tadašnjom suprugom otvoreni brak, ali, kako se nije sve odvijalo kako su zamislili, rešili su da se razvedu.

Ideju o poligamiji, dobio je nakon odgledane dve TV emisije “Velika ljubav i poliharmorija” i “Oženjen a na sastanku”, nakon čega se povezao se sa Leom (40) i Krisi (41) koje je upoznao preko sajta za upoznavanje. Tada je shvatio da ga zanima poligamija, odnosno višeljublje.

Shvatio je da izražavanje romantike jednoj osobi, ne zadovoljava njegovih šest osnovnih potreba.

“Iako se moj brak s Daniel možda činio savršenim prema merilima drugih ljudi, u tom braku zadovoljene su mi samo tri potrebe”, rekao je Šai.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shai The Poly Guy (@shai_the_poly_guy)

U tom su trenutku, Šai i Daniel su pokušali poligamiju, ali nakon sedam meseci, Daniel ipak nije mogla više da podnese takav tip života.

Šai je sada, kako tvrdi, neverovatno srećan sa svojim devojkama, koje su obe bile monogamne pre nego što ih je Šai “preobratio”.
vaj trojac ima otvorenu vezu, ali povezani su seksualno i emocionalno.

Lea kao i Šai deli istu strast za višeljubljem i zalaže se za slobodu odnosa, te su zajedno otvorili Facebook stranicu pod nazivom “Leveled up Love” koja je povezala preko 4400 znatiželjnika iz celog sveta.

Kada je ovaj trojac izašao u javnost, u početku su se suočavali s mnogim neobičnim i neodobravajućim pogledima, ali tvrde da su se navikli. Ako ništa drugo, barem nisu dobili bezobrazne ili agresivne komentare.

“Daniel i ja smo bili zajedno oko devetnaest godina i stvari su se promenile trinaest godina nakon što smo ušli u brak. Uvek sam imao pitanja o monogamiji i boravku s jednom osobom. Nakon nekih emisija i knjiga, dobio sam novu perspektivu. Upravo te emisije i knjige, dovele su do intenzivnog šestogodišnjeg razgovora jer je to nešto što Daniel isprva nije zanimalo. Otprilike tri godine nakon tog razgovora, počeli smo istraživati ​​poligamiju. Osim toga, suprotno mojim željama, Daniel je odlučila da deci prećuti istinu o našem odnosu. Bilo bi mi draže da sam ih na pravi način naučio, ali dobro. Daniel to više nije mogla, te je zatražila razvod sedam meseci nakon našeg otvorenog braka” dodao je Šai.

Šai je Leu i Krisi upoznao nedugo nakon toga, a danas su svi troje srećni zajedno.

Šai tvrdi da veruje da je Lea imala problema sa bivšim suprugom jer je osećala nešto više prema drugim ljudima, ali brak joj nije dopustio da istraži dublje.

Krisi je upoznao pet meseci nakon što je upoznao Leu – obe na stranicama za druženje. Obe su rekle da vole monogamiju i označili “poligamija nije za mene”, ali kako kaže, to ga nije sprečilo.

“Nikad ne znate koliko neko može biti otvoren”, rekao je Šai.

Šai kaže da postoje trenuci kada se njegova deca zabrinu jer ne znaju šta bi njihovi prijatelji mogli pomisliti, kada bi se saznalo za njih. Ipak, ističe da u njegovom komšiluku svi znaju za njihov način života i niko ih ne osuđuje.

“Jedino je bitno da su naše porodice i prijatelji na kraju shvatili da smo ovo mi i takve nas i vole”, rekao je na kraju Šai.(mondo.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shai The Poly Guy (@shai_the_poly_guy)

Odgovori