Jelena se sa drugaricama posle provoda iživljavala nad mladićem: Kad je saznala KO je, smučilo joj se sve / Maryland

Svijet

Jelena se sa drugaricama posle provoda iživljavala nad mladićem: Kad je saznala KO je, smučilo joj se sve / Maryland

Znala je da je njen život trajno uništen

Ukrajinka Jelena Glušakova (23, prva na slici zdesna) koja je poslednje dve godine studirala u američkoj državi Merilend izbačena je sa fakulteta nakon što je otkriven skandal u kojem je vodila glavnu reč.

Jelena je posle višemesečnog posta sa izlascima i provodom jedva čekala ponovno otvaranje kafića u Merilendu, pa je sa tri drugarice otišla do obližnjeg prostora u kojem je ostala do 1 ujutro, prenosi Knews.

U kafiću je bilo mnogo sveta, a i piće je učinilo svoje, pa se Jelena suviše opustila. Upoznale su dva studenta sa drugog fakulteta i počele su s flertovanjem koje se okončalo tako što su jednog od njih odvele kod Jelene u iznajmljeni stan.

Kako je momak (20) malo više popio i nije mu bilo dobro, iako je bio u prelepom društvu, želeo je da ode kući, ali Jelena mu nije dala. Ne samo što su ga zaključale u stanu, već su se iživljavale nad njim do zore. Vezale su ga za krevet i se*sualno maltretirale u čemu je prednjačila Jelena.

Sutradan je Ukrajinka bila mamurna ali je ipak smogla snage da ode do fakulteta na predavanje. Još tamo joj je jedna od drugarica iz provoda rekla da su napravile sebi veliki problem, pošto se ispostavilo da je mladić koga su zlostavljale sin redovnog profesora sa četvrte godine koji im predaje.

Priča o se*sualnom zlostavljanju proširila se fakultetom brzinom svetlosti. Jedna od Jeleninih “drugarica”, u želji da zaštiti sebe, odmah je propevala i ispričala sve šta se dogodilo i Ukrajinka je morala da prizna krivicu.

Izbačena je s fakulteta i protiv nje će najverovatnije biti podnešena i tužba. (objektiv.rs)