ZAVIRITE U DOMOVE ZADRUGARA! Pogledajte kako izgleda kuća Dalile i Dejana Dragojevića: Ovde su se skrasili nakon PORODIČNIH DRAMA, a jedan deo privlači POSEBNU pažnju! (FOTO)

Showbizz

ZAVIRITE U DOMOVE ZADRUGARA! Pogledajte kako izgleda kuća Dalile i Dejana Dragojevića: Ovde su se skrasili nakon PORODIČNIH DRAMA, a jedan deo privlači POSEBNU pažnju! (FOTO)

Ovde su proveli najlepše trenutke!

Dalila i Dejan Dragojević, učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, važe za jedan od najpopularnijih rijaliti bračnih parova u regionu. Njihova ljubav počela je pred kamerama, a Dragojević je Dalilu zaprosio u Sarajevu, dok se venčanje odigralo u Beogradu, na Zvezdari.

Dalila, koja je inače rođena u Beču, gde je i živela do svoje 5. godine života, detinjstvo je provela u Bosni i Hercegovini, a najviše u Tuzli, gde je završila osnovnu školu, da bi se kasnije preselila u Bijeljinu kod svog oca, gde je otpočela studije.

Kako porodica Dragojević nikad nije prihvatila Dalilu za snajku, što je dovelo do toga da se Dejan udalji od njih, njih dvoje su odlučili da zajednički život ne provedu u njegovom rodnom gradu Novom Sadu, već su se skrasili u mestu Šepak, koje se nalazi u Republici Srpskoj, između Zvornika i Bijeljine, a na samoj granici sa Srbijom, preko puta Loznice.

Tu su i sagradili svoju kuću, a salon otvorili u Bijeljini. U kući, pored njih dvoje, živi i njihov ljubimac Tedi, a deo svog doma često prikazuju na društvenim mrežama, kao i na Jutjubu.

Pre ulaska u “Zadrugu 5”, Dalila i Dejan su doneli odluku da zatvore salon u Bijeljini i presele se iz Šepka u Sarajevo, a svojim pratiocima pokazalu su kako trenutno izgleda njihov dom. Iz hodnika se ulazi u prostor koji je podeljen na kuhinju, radni prostor i dnevni boravak.

Zidovi i pločice su u beloj boji, osim dela koji je urađen u sivom kamenu, sa kojim su uklopili i nameštaj.

Tu je i prostor za zabavu, gde Dejan voli da igra igrice, kao i poseban kutak posvećen psu Tediju.

Deo koji najviše snimaju je svakako njihova kuhinja urađena po meri, koja je takođe u beloj boji.

Dalila i Dejan svojim fanovima dele savete o proizvodima koje koriste u domaćinstvu, snimaju klipove o omiljenim namirnicama, ali i one gde spremaju hranu.

Na šanku u kuhinji se nalazi i posebna biljka, takozvano “Drvo novca”, a Dalila se nedavno svojim fanovima požalila da joj se ono osušilo, te pitala za savet kako da ga povrati u život.

Iako su odlučili da se presele u Sarajevo, gde još uvek uređuju stan, po sopstvenom priznanju najviše vole da borave u kući koju su sagradili po svojoj meri.(pink.rs)