Jelena je otišla na piće sa svojim ŠEFOM i nastala je DRAMA: Kad ih je “provalila” žena napravila je HAOS

Ispovijesti

Jelena je otišla na piće sa svojim ŠEFOM i nastala je DRAMA: Kad ih je “provalila” žena napravila je HAOS

Ona veruje da je njen potez ključni razlog zbog kojeg njen savršeni ljubavnik nije podneo zahtev za razvod braka

Ljubavna veza između mlade devojke i starijeg muškarca večita je inspiracija pesnicima i književnicima, a noćna mora akterima takvih emotivnih priča. Još ako je muškarac oženjen, nevolje bivaju sve veće i veće. O tome svedoči Jelena(26) koja se zaljubila u deceniju starijeg muškarca i pristala da mu bude druga jer se, kako kaže, ludo zaljubila. Ona je svoju ispovest podelila prošle godine, a mi vam u celosti prenosimo njenu priču.

– Početkom godine dobila sam odličan posao. Već na prvom razgovoru sam “kliknula” sa šefom. Kad sam dobila prvu platu, otišli smo na kafu i tad mi je nagovestio da ima velikih problema u braku. Ima dve kćerke; otkako je druga devojčica rođena, njegova supruga postala je potpuno nezainteresovana za s*ks. U početku sam ga samo slušala, ali sam vremenom shvatila da počinjem da se vezujem za njega kao za muškarca. On nijednog trenutka nije skrivao da mu se sviđam. Ubrzo sam započeli tajnu vezu. Kad smo prvi put spavali, shvatila sam da smo rođeni jedno za drugo. Shvatio je i on, i to mi je i rekao. Mojoj sreći nije bilo kraja – rekla je Jelena.

Ipak, kako je ispričala, njihovoj sreći se isprečila njegova supruga koja je videla da se nešto događa i pripretila da će mu, ako zatraži razvod, zabraniti da viđa njihove kćerke. To je, smatra Jelena, ključni razlog zbog kog njen savršeni ljubavnik nije podneo zahtev za razvod braka.

– Onda smo radili od kuće i svaki trenutak kada nismo bili “zaključani” koristili smo da provedemo zajedno. Čak smo počeli da merkamo i stan u kom bismo zajedno živeli, da biramo nameštaj i planiramo gde ćemo otputovati kada ovo ludilo prođe. Među nama i dalje sve fantastično funkcioniše, osim činjenice da će, ako potegne pitanje razvoda, i sebi i meni napraviti pakao od života. Moj ljubavnik je vrlo predan otac i dao bi život za svoje kćerkice. Ako bi se razveo, supruga bi mu zabranila da viđa decu, on bi bio duboko nesrećan zbog toga, a pored nesrećnog čoveka ni ja neću moći da budem srećna – požalila se Jelena. (objektiv.rs)