Marija ostavila muža i udala se za SVEKRA (78), imala je bizaran motiv: “Nije mala penzija”

Zanimljivosti

Marija ostavila muža i udala se za SVEKRA (78), imala je bizaran motiv: “Nije mala penzija”

Motiv zbog kojeg se ova žena odlučila na ovakav potez je malo reći šokantan

Gospođa po imenu Marija se razvela od muža, kada se vratio iz inostranstva, zbog toga što nije mogao da nađe posao. Ipak, ono što je njenu priču dovelo do toga da bude objavljena u medijima je informacijama o njenom životu nakon razvoda. Za ovaj slučaj saznalo se 2016. godine, a mi vas podsećamo na bizarnu priču koja je uzburkala javnost u to vreme.

Naime, nakon što se rastavila od muža, odlučila je da se preuda i to ne za bilo koga već za trideset godina starijeg svekra (78), oca njenog supruga, a motiv je navodno bio taj što je želela da nasledi svekrovu penziju od 750 evra, nakon njegove smrti.

– Muž bez posla, ona bez posla, živeli su od svekrove penzije. Dogovorili su se da ona brine o njemu, dok ne umre – navodi isti izvor.

Barem zvanično, gospođa Marija tvrdi da se u odnosu između nje i svekra ništa nije promenilo, da i dalje spava sa mužem, iako se po selu se svašta priča.

– Nije mala penzija i žalosno je da propadne, a ni muž ni ona ne rade, navodno je obrazložila svoj postupak sebi bliskim ljudima – kružila je priča po selu. (objektiv.rs)