Trudnica otkrila da joj muž i šef troši pare na gadost, pa ju je šokantno OTPUSTIO: Rasplet ga je uništio

Svijet

Trudnica otkrila da joj muž i šef troši pare na gadost, pa ju je šokantno OTPUSTIO: Rasplet ga je uništio

Vlasnik uspešne agencije za nakretnine iz Velike Britanije Stiven Remzi otpustio je svoju trudnu suprugu kad je otkrila da je napravio mesečni izdatak od skoro 1.000 evra na gledanje filmova za odrasle i sličan sadržaj na internetu.

Nikol Remzi (33) doživela je veliko poniženje od supruga jer je, kad mu je rekla da zna za njegove skrivene porive i strasti – otpuštena.

– Nisam želela da ćutim. Imali smo lep brak i troje dece, četvrto na putu, budući da sam u trenutku otkaza bila u 31. nedelji trudnoće. Rekla sam mu da ne želim da živim s čovekom koji više misli na ‘XXX’ filmove nego na svoju porodicu. Ujutro me je šokirao porukom na Whatsapp-u. Ne samo da je moj ključ od kuće odneo sa sobom na posao, već mi je rekao da je njemu dosta maltretiranja od mene i da me otpušta s posla – rekla je Nikol za San.

Ona je istakla kako joj je u poruci rekao da ne želi da više radi s njom, kao i da bi radije prodao celu agenciju nego da ikada više jedan sat na poslu provede s njom.

– Tada sam shvatila šta mu je zaista važno u životu. Sve drugo osim mene i dece. Napustila sam ga i onda i tužila za diskriminaciju na poslu – rekla je Nikol.

Sud nije imao milosti prema Stivenu Remziju. Naređeno mu je da plati bivšoj supruzi, odnosno svojoj nekadašnjoj poslovnoj asistentkinji odštetu od skoro 30.000 evra.

– Sudija iz Istočnog Londona ga je izribao tokom presude kao niko nikad pre. Znao je da mi je pretio kada sam ga otkrila, slušao je sve tokom suđenja i rekao mu je da treba da ga je sramota zbog svega, naročito zbog činjenice da je otpustio osobu koja samo što se nije porodila. Morao je da me i posle rođenja ćerke plaća na mesečnom nivou, kao i da mi daje alimentaciju. Pravda jeste pobedila, ali sam i dalje razočarana kako se ovaj deo mog života u koji sam verovala završio – istakla je Nikol Remzi.

Stiven Remzi u međuvremenu je suzio poslovanje i morao je da donese još neke odluke na svoju štetu, pa se sada javno kaje zbog svega što je učinio bivšoj supruzi. (objektiv.rs)