Mislio sam da sam joj dovoljan, a onda sam se šokirao kad sam saznao šta devojka radi kad ja nisam tu

Ispovijesti

Mislio sam da sam joj dovoljan, a onda sam se šokirao kad sam saznao šta devojka radi kad ja nisam tu

Mladi Britanac je doživeo neprijatno iznenađenje kada mu je devojka priznala šta radi svaki put kad on nije kod kuće.

– Ja imam 26, a moja devojka 25 godina, i u vezi smo godinu dana. Naš s*ksualni život bih opisao kao veoma zdrav, bar sam ja mislio da je tako – priča on i nastavlja:

– Nedavno sam se vratio sa desetodnevnog poslovnog puta i jedva sam čekao da vodim ljubav sa njom. Dok smo se milovali u krevetu, ja sam se našalio da kada se igram sa sobom, ne može da se meri s njenim dodirom, a ona mi je uzvratila: Pa, i meni je pomalo dosadilo da fantaziram o bivšem dečku i onom zgodnom barmenu o kojem sam ti pričala!

– Potom mi je objasnila da kada je sama, i dok se samozadovoljava, često zamišlja kako bi bilo voditi ljubav sa muškarcima koje poznaje. Nisam mogao da verujem šta mi govori, i naravno da sam izgubio bilo kakvu želju za seksom – navodi mladić.

– To nije sve! Njoj nije bilo jasno zbog čega sam se ja iznervirao, pa mi je objasnila da je sa bivšim dečkom otvoreno razgovarala o vođenju ljubavi s drugim ljudima, i da ju je on ohrabrivao da zamišlja druge muškarce dok se zadovoljava. To je bilo previše za mene i nisam želeo da slušam dodatne intimne detalje – iskren je Englez.

– Posle svega, počeo sam da sumnjam u sebe, i imam utisak da joj ja nisam dovoljan. Vodim računa o izgledu, uvek sam privlačio pažnju žena i bez lažne skromnosti, sebi na skali od 1 do 10, dajem osmicu. Priznajem i da ja ponekad gledam filmove za odrasle dok se samozadovoljavam, ali te žene nisu u mom životu, niti ću ih ikada upoznati. Sa druge strane, ona zamišlja muškarce iz realnog života – zaključio je on. (objektiv.rs)