Kupila je novu kuću, a OGLEDALO u kupatilu bilo joj je sumnjivo: Pogledala je šta ima iza i šokirala se

Zanimljivosti

Kupila je novu kuću, a OGLEDALO u kupatilu bilo joj je sumnjivo: Pogledala je šta ima iza i šokirala se

Sumnja da su tu ranije živeli članovi kriminalne organizacije

Iako je nekad nemoguće da se zna znati kakva su sve iznenađenja pređašnji stanari ostavili, porodica Majklson se iznenadila kad je u zidu kupatila, u svom novom domu u Arizoni, otkrila dvosmerno ogledalo i kamere.

Kad su primetili da je ogledalo tako pričvršćeno za zid da nikako ne može da se skine, tinejdžerka Anabel (18) sa tatom i bratom odlučila je da istražiti šta se tamo krije, a sve je snimila i objavila na TikToku.

Na njenom snimku prikazan je trenutak kad novi stanari probijaju jedan zid i iza njega pronalaze drvene kuhinjske ormare, dvosmerno ogledalo i žice za koje veruju da su bile spojene na kamere.

– Znala sam da je iza dvosmerno ogledalo – rekla je 18-godišnjakinja u videu koji je na TikToku pregledan više od dva miliona puta.

Njen su novi dom komentarisale su stotine korisnika, a devojka je objasnila da je “tajnu stare kuće” počela da istražuje kad je čula da su prethodni vlasnici bili članovi neke kriminalne organizacije ili kartela i da su se u kući stalno održavale zabave na koje su dolazili “sumnjivi likovi”.

– Oko cele kuće postavljene su kamere, a ima ih i iznad zadnjih vrata, pa su mogli da prate ko im dolazi i da odluče da li će tu osobu pustiti unutra – objasnila je Anabel koja je, dodaje, sigurna i da je negde u vrtu skriven veliki novac jer ih je jednog dana posetio muškarac koji je tražio pare.

No, iako je video sa sumnjivim bivšim stanarima postao viralan, nisu svi uvereni u teorije nove mlade stanarke, a neki čak misle da dvosmerno ogledalo uopšte nije ogledalo, već samo staklo akvarijuma, prenosi Miror. (objektiv.rs)