Mala Andrea prodavala slatkiše na ulici, a kada je progovorila, svi su ostali u čudu (VIDEO)

Zanimljivosti

Mala Andrea prodavala slatkiše na ulici, a kada je progovorila, svi su ostali u čudu (VIDEO)

Šestogodišnja Andrea iz Ekvadora koja prodaje slatkiše na ulici, iznenadila je dve žene ponudivši im proizvode na četiri strana jezika.

Andrea poseduje neverovatan talenat, a već sa šest godina tečno govori francuski, italijanski, ruski i španski.

Pored toga, rekla je da sanja da bude veterinar i da od onoga što svaki dan uštedi, namerava da kupi kuću svojim roditeljima, prenosi Kalle Blue Radio.

Kako ja navela, njeni roditelji rade u cirkusu i putuju gotovo po svim krajevima sveta, pa je tako uz njih i naučila različite svetske jezike.

Usred razgovora, Andrea je vodila dug dijalog na francuskom sa jednom od prisutnih žena koja je takođe znala ovaj jezik budući da je rodom iz te zemlje.

– Kupićemo celu kutiju slatkiša ako nam ponudiš šta imaš na sva četiri različita jezika – rekle su joj žene, a devojčica je pokazala svoje umeće, pa je čak i otpevala jednu pesmu na ruskom jeziku.

Nakon što je video objavljen, priča ove devojčice postala je viralna širom sveta, a Andrea je osvojila srca hiljadama korisnika interneta.

Svi su bili oduševljeni njenom inteligencijom, ali i tužni što devojčica njenih godina već sada mora da zarađuje i to na ovakav način na ulici. (objektiv.rs)