Mislila da ima kamen u bubregu, a onda je čula PREDIVNU vest: Bolovi su bili DOBAR znak (VIDEO)

Svijet

Mislila da ima kamen u bubregu, a onda je čula PREDIVNU vest: Bolovi su bili DOBAR znak (VIDEO)

Niki i Kelsi Garlik upoznali su se još u srednjoj školi. Kad su se venčali odlučili su odmah da imaju decu, ali nakon tri godine pokušavanja i nekoliko krugova vantelesne oplodnje, pomirili su se s činjenicom da možda nikad neće biti roditelji.

Umesto toga, par je udomio dvoje dece i brinuo se o njima.

Prošlog meseca, međutim, učiteljica je počela da oseća neobične bolove u stomaku dok je još bila u školi.

Kako je mislila da je muči kamenac u bubregu, Niki je otišla u bolnicu, a tamo su joj saopštili šokantne vesti, ali u pozitivnom smislu – bila je u skoro devetom mesecu trudnoće.

Poslednju menstruciju imala je 2020. godine, a čim je saznala divne vesti, odmah je nazvala supruga.

– Hej, nećeš verovati u ovo. J*beno sam trudna. Ne samo da sam trudna, nego sam trudna 34 nedelje – rekla je Niki svom suprugu preko telefona.

https://www.youtube.com/watch?v=NX5vMqkq4vg&feature=emb_logo

Njoj je, međutim, tada dijagnostikovana preklampsija, pa su lekari insistirali da odmah rodi bebu. Na kraju je rodila sina carskim rezom deset sati nakon što je stigla u bolnicu.

– Ova beba je čudo za koje nismo znali da postoji. Saznali smo da čekamo dete i porodila sam se u razmaku od desetak sati. Ovo je nestvarno – rekla je novopečena majka, prenosi San.

Bračni par je pokrenuo GoFundMe stranicu kako bi prikupio novac jer Niki nema plaćeno porodiljsko i još se oporavlja od operacije.(objektiv.rs)