BIO SAM NESREĆAN U BRAKU I POČEO DA VARAM ŽENU: NALETEO sam na LJUBAVNICU koja mi je NAPRAVILA pakao od ŽIVOTA!

Ispovijesti

BIO SAM NESREĆAN U BRAKU I POČEO DA VARAM ŽENU: NALETEO sam na LJUBAVNICU koja mi je NAPRAVILA pakao od ŽIVOTA!

“Naš brak je već godinama gotov, a supruga me zanemaruje i odavno sam na poslednjem mestu njenih prioriteta.“

Jedan Englez se odjednom našao u se*sualnom trouglu, punom preljube i sumnje, i sada je ubeđen da ga ljubavnica vara.

“Naš brak je već godinama gotov, a supruga me zanemaruje i odavno sam na poslednjem mestu njenih prioriteta. Pre pet godina sam napravio profil na sajtu za upoznavanje, i nakon nekoliko nedelja sam upoznao predivnu ženu koja ima 43 godine, i takođe je nesrećna u braku”, priča Britanac i nastavlja:

“Ona namerava da napusti muža kako bismo mogli da počnemo da zajedno živimo. Moja namera je da naredne godine, kada naš najmlađi sin završi fakultet, napustim suprugu. Naša afera je uzbudljiva kao i na početku. Nikad mi nije dovoljno nje, i ona me zadovoljava na načine na koje moja supruga nikada nije mogla za sve godine braka”, objašnjava on.

“Moja ljubavnica će uraditi bilo šta samo da zadrži uzbuđenje u našoj vezi. Međutim, počela je da me nagriza sumnja zbog njene prošlosti. Zato sam odlučio da kreiram lažni “dejting” profil i da je tako testiram. Očekivao sam da uopšte ne odgovori na moj predlog za kontakt ili da kaže kako nije zainteresovana. A desilo se upravo suprotno”, priznaje Englez.

“Duboko sumnjam u svoju odluku da ostavim porodicu, koja će time sigurno biti povređena, zbog žene koju iskreno volim, ali koja je sklona preljubi”, zaključio je Britanac. (espreso.co.rs)