OSTALA JE U ŠOKU NAKON ŠTO JOJ JE AUTOMEHANIČAR PONUDIO OVO: Odbrusila mu je ZA SVE PARE, odmah je ZANEMEO

Ispovijesti

OSTALA JE U ŠOKU NAKON ŠTO JOJ JE AUTOMEHANIČAR PONUDIO OVO: Odbrusila mu je ZA SVE PARE, odmah je ZANEMEO

Kako sam morala da ostavim auto rekao je da će me odvesti kući, a tada je počeo postavljati razna neprimerena pitanja o mom ljubavnom životu, primer, živim li sama i jesam li slobodna – napisala je žena u svojoj objavi

Anonimna žena je na Reditu ispričala kako se zaprepastila kada ju je automehaničar, dok joj je popravljao automobil, odjednom pitao je li možda zainteresovana da mu bude prijateljica s povlasticama…

Kako piše Mirror, žena se nedavno preselila u novi grad i posetila ga je na preporuku prijatelja, jer je auto počeo da proizvode čudne zvukove. Prvi put kada je došla kod njega razgovor je tekao sasvim normalno, no kada se dve nedelje kasnije vratila, bio je skroz drugačiji.

– Kako nije odmah mogao da shvati šta je s autom, napravio je probnu vožnju. Ja sam sela s njim u auto, kao i puno puta do tada sa svakim drugim automehaničarom. Kako sam morala da ostavim auto rekao je da će me odvesti kući, a tada je počeo postavljati razna neprimerena pitanja o mom ljubavnom životu, primer, živim li sama i jesam li slobodna – napisala je žena u svojoj objavi.

S obzirom na to da je bila s njim u autu nije htela da ga naljuti. Odgovorila mu je ljubazno, a onda ju je on pitao želi li mu biti prijateljica s povlasticama i da se nalazi s njim potajno. Rekla mu je da ju to ne zanima i da je on oženjen muškarac, a on joj je rekao da to uopšte nije važno

– Rekla sam mu da nikada ne bih imala ništa s muškarcem koji je oženjen, a on se uvredio i pitao me zašto. Nakon što je shvatio da od toga neće biti ništa, zamolio me da ne kažem ništa njegovom šefu. Očito je znao da se ponašao neprikladno – nastavila je.

U objavi je napisala i da joj je dosta takvog ponašanja muškaraca jer joj to nije bilo prvo takvo iskustvo. Nedavno joj je naime u kući pukla cev pa je zvala vodoinstalatera koji joj je takođe postavljao neprikladna pitanja. Korisnici Redita dali su joj podršku u komentarima, a mnogi su napisali da treba da ga prijavi šefu.

– Svakako recite šefu, takvo ponašanje je nedopustivo! – napisala je jedna korisnica.

– Žao mi je što ste morali da prođete kroz to i zbog drugih ga svakako treba prijaviti – dodala je druga. (espreso.co.rs)