Mladoženja je pobegao i ostavio je na dan VENČANJA, a reakcija mlade će se godinama prepričavati (VIDEO)

Ispovijesti

Mladoženja je pobegao i ostavio je na dan VENČANJA, a reakcija mlade će se godinama prepričavati (VIDEO)

Njen najradosniji dan u životu se iznenada pretvorio u pakao

Kada je konačno dočekala dan svog venčanja Kajli Stid (27) iz Velsa je bila ubeđena da se ostvaruju svi njeni snovi.

Međutim, ono što je trabalo da bude najradosniji dan u njenom životu se pretvorilo u neočekivanu agoniju.

Naime, mladoženja Kalum (24) je bukvalno pobegao i ostavio je nekoliko sati pre venčanja!

Njih dvoje su bili u vezi četiri godine, i dogovor je bio da budu razdvojeni noć pre svadbe i da se tada ne čuju telefonom. Zbog toga je Kajli do poslednjeg trenutka bila uverena da je sve u redu.

– Bila sam u blaženom neznanju svo ovo vreme – rekla je nesuđena mlada.

– Planirali smo medeni mesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisani album s uspomenama i razlozima zašto me voli. Zaista ne znam zašto je to uradio, ali sad nije više ni važno – rekla je.

Kajli se sa svojim deverušama za venčanje spremala od ranog jutra, a one su preko devera saznale da se mladoženja neće pojaviti. Sakrile su Kajlin mobilni telefon pre nego što su 100 posto bile sigurne da su vesti tačne.

– Kad sam saznala, bila sam u potpunom šoku, sva šminka mi se razmazala i nisam mogla da zaustavim suze. Fotograf me je pitao zašto, bez obzira na sve, ne provedem lep dan s porodicom i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti venčanje – objasnila je Kajli.

Popravila je šminku i obukla svoju venčanicu iz snova i odlučila da preokrene taj dan iz najgoreg u najlepši, makar i bez svog verenika.

– I deveri i porodica i prijatelji, svi su ostali uz mene. Bilo mi je veoma važno da provedem ovaj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i uvek sam se plašila da možda neće moći da prisustvuju mom venčanju. Plesala sam sa mojim tatom, a prijateljice su bile uz mene svo vreme – ispričala je devojka.

Iako se nije udala, mlada se u venčanici slikala, plesala, držala govor i uživala u venčanju.

– Nisam htela da sav trud i novac uložen u ovo propadne, i nisam želela da mi ovo bude tužan dan – poručila je Kajli.

Nakon venčanja, ona je dobila podršku od prijateljica, koje su pokrenule GoFundMe kampanju kako bi nesrećnoj devojci pomogli s troškovima, kao i sa novim, svežim početkom.

– Stvarno to nije zaslužila, ona ima zlatno srce – rekla je Kajlina drugarica Džordi, a jedini koji se nije oglasio je mladoženja… on je odbio da komentariše svoj beg sa svadbe. (objektiv.rs)