“JA SAM JEDNA UNIŠTENA ŽENA” Ana otvara dušu o TORTURI koju je trpela od Zvezdana: Uzeo je pare ispod JASTUKA i sve PROKOCKAO!

Showbizz

“JA SAM JEDNA UNIŠTENA ŽENA” Ana otvara dušu o TORTURI koju je trpela od Zvezdana: Uzeo je pare ispod JASTUKA i sve PROKOCKAO!

‘UZEO MI JE PARE OD STANA ISPOD JASTUKA I PROKOCKAO!’

Ana Ćurčić je odličila da potpuno razotkrije Zvezdana Slavnića, njenog nevenčanog supruga, s kojim je provela 15 godina, i da ispriča kroz kakav je pakao od života prošla i šta je sve trpela.

– Pogotovo što mi je rekao da mi se ne bi javio nikada, znači da bi me ostavio us**nu i pos**nu – rekla je Ana.

– Je l’ moguće da postoji tako nezahvalno, užas – rekla je Milica. – Sad će verovatno da bude što si trpela. Sve ću ja da objasnim, ja sam njega volela, kockao se, išla sam sa njim na kocku, bilo mi je gotivno. To je bio problem, plus ovo što sam, znaš li ti koliko tu ima. Uzeo mi pare ispod jastuka od mog stana, potrošio, pa me probudio ujutru i plače zbog toga. Da ti ne pričam o ljubomori na moju decu i psihofizičkom maltretiranju – rekla je Ana.

– Ljubomora na decu? Fuj – rekla je Milica. – Onda ja sedim kod kuće i gledam kako on viče da je zaštitnik žena. Mene zove deset drugarica i kaže: “Je l’ ovaj čovek normalan?”. Gledaš i pitaš se je l’ ovaj čovek normalan. Ja sam 2017.godine, pre nego što će da ode i da uradi posao, htela sam da ostavim zbog batina i zbog svega i on opet priča, ja opet nada, primirio se. Žene koje su maltretirane, znaju vrlo dobro šta je život sa manipulatorom. Sve te pare koje je doneo, misliš da je kupio nešto? Na kocku je potrošio – rekla je Ana.

– A njegovo dete – pitala je Šarmen.

– Šta njegovo dete? Video je 20 puta u životu, treba spomenik da digne bivšoj ženi. Naravno da se spasla, a ona se moli Bogu da se ja spasem, to mi veruj. Ti mi pričaš o velikoj ljubavi, meriš temperaturu, divan si…On moju decu nije gajio, nije školovao, hranio, to nije ni svom detetu radio, a kamoli mojoj. To smo sve radili moj bivši suprug i ja. On priča da je alfa mužjak tako što ide u izolaciju i j**e. Zato sam 300 puta rekla, da se ja pomirim sa njim, plus da mi bude prijatelj? Ma vidi…Pošto je “bezuslovno mi veruj”, bilo je i “bezuslovno mi veruj što ulazim”. Bilo je ti si ljubav mog života, sve ću ti vratiti – rekla je Ana. Zato si ti pričala da si naivna – rekla je Milica.

– Ja sam bre jedna uništena žena – rekla je Ana. (kurir.rs)