BIVŠA MI SE JUČER UDALA, A DANAS MI ŠALJE OVO: Momak iz ŠUMADIJE podijelio poruku i usijao mreže, sada PLJUŠTE KRITIKE na njen račun

Ispovijesti

BIVŠA MI SE JUČER UDALA, A DANAS MI ŠALJE OVO: Momak iz ŠUMADIJE podijelio poruku i usijao mreže, sada PLJUŠTE KRITIKE na njen račun

Ne zavšravaju se sve ljubavi brakom, a nekada i sam čin vjenčanja ne mora da garantuje sretan život sa partnerom. Jedan dečko iz Šumadije podijelio je nedavno na društvenoj mreži Twitter svoje iskustvo, kojim je izazvao pravu polemiku među korisnicima.

Dečko je napisao na ovoj društvenoj mreži da je imao čudnu situaciju sa bivšom djevojom, koja je dan ranije pravila svadbu, a ujutru ga je dočekala zanimljiva poruka od nje.

– Jučer joj svadba bila, jutros mi šalje sms da me voli – stoji u tvitu ovog momka iz Šumadije.

Tvit je uskoro postao viralan i ljudi su počeli da komentarišu ovu situaciju, ali i da daju savjete kako se ponijeti u ovakvoj situaciji. Dok su jedni bili začuđeni i oštro osuđivali ovakav vid poruke, čak je i upoređujući sa prevarom, drugi su bili zbunjeni da se djevojka odvažila da pošalje poruku.

Neki su se pitali zašto je Šumadinac odlučio da podijeli ovu priču sa svima. Jedan od komentara je bio šaljivog karaktera, korisnik Tvitera je pretpostavio da je djevojka takav tip, da bi i njemu isto uradila da se udala za njega, te da takve treba izbegavati.

– Sad kad se razvede za jedno 5, 6 godina pa se uda za tebe, pa tom bivšem krene da šalje poruke da ga voli…

– Nije se pokazao za prvu bračnu noć – bio je još jedan od šaljivih komentara.

– Bračni partner je bračni partner, a ljubav je ljubav, molim lijepo – nadovezao se neko.

Neki korisnici su pružili podršku ovom momku iz Šumadije uz komentar:

– Shvatila je ko je pravi gospodin.

Verujemo da iza ove poruke stoji dobar razlog, koji je znan samo djevojci, a možda i mladiću kome je bila upućena. (novi.ba)