Obio kuću, skinuo se u njoj, pa naleteo na vlasnika: Posle ovog pitanja, učinio je JEZIVU stvar

Svijet

Obio kuću, skinuo se u njoj, pa naleteo na vlasnika: Posle ovog pitanja, učinio je JEZIVU stvar

Monstruozan momenat zabeležila je kamera zahvaljujući kojoj se brzo odmotalo klupko

Amerikanac Met Sebz iz Los Anđelesa doživeo je verovatno jednu od najgorih večeri kada je, dok je bio na spratu svoje kuće, čuo da mu neko ulazi u nju.

Met je istrčao na hodnik i spazio uljeza kako se šetka po prizemlju. Potom ga je autoritativno pitao šta traži u njegovoj kući, prenosi Fox 11.

– Ovo je moja kuća – opušteno mu je odgovorio čovek kod koga je Met primetio problematično, psihopatsko ležerno ponašanje, pa je pobegao u svoju sobu.

Potom je iskočio kroz prozor i pobegao napolje, pozvavši policiju. Met je u međuvremenu vrebao iz dvorišta uljeza čekajući da vidi šta će da uradi. Pljačkaš i psihopata Pol Kijan skinuo se u Metovoj kući do pojasa, a onda se šetao po njoj zaista glumeći njenog vlasnika.

Nakon što se presvukao i obukao Metov šorc, Pol Kijan je u ćošku sobe spazio dve ptice u kavezu. Prišao im je i pozdravio ih je.

– Ćao, ptičice – rekao je uljez posle čega je otvorio kavez i zadavio obe ptice!

Met je u međuvremenu napolju dočekao policajce koji su savladali Kijana bez ikakvih problema, s obzirom na to da nije pružao otpor.

– Sva sreća da supruga i deca nisu bili kući. Ne smem ni da pomislim kako je sve ovo moglo da se završi – rekao je Met Sebz, šokiran činjenicom da umno poremećeni čovek ništa nije uzeo iz njegove kuće, ali je zato ubio dve ptice.

Pol Kijan i dalje se nalazi u pritvoru iz koga može izaći uz kauciju od 50.000 dolara. (objektiv.rs)

Odgovori