Ukrao pogrebno vozilo sa POKOJNIKOM, pa bežao od policije: Evo šta se desilo sa KOVČEGOM dok su ga jurili

Svijet

Ukrao pogrebno vozilo sa POKOJNIKOM, pa bežao od policije: Evo šta se desilo sa KOVČEGOM dok su ga jurili

Kajon Grifin (23) iz Džordžije uhapšen je nakon što je osumnjičen za krađu pogrebnog vozila u kojem je bilo mrtvo telo.

On je, prema navodima, bežeći od policije nedaleko od Atlante ukrao karavan pogrebnog preduzeća, a u trenucima kada je dodao gas, kovčeg sa pokojnikom je ispao kroz zadnji deo vozila, saopštila je policija u četvrtak.

– Užasno je to što ni mrtvi ne mogu da se odmore od ovakvih prestupnika – naveo je za “FOX5 Atlanta” Sten Henderson, vlasnik kombija i pogrebnih usluga “Sten Henderson i sinovi”.

Grifin je bio uhođen od strane policije zbog višestrukih obijanja, pokušaja krađe i krađe automobila, a ovog puta pokušao je da ukrade pogrebno vozilo kako bi pobegao od policije koja mu je bila na vidiku.

– U trenucima dok je bežao, udario je u nekoliko vozila na auto-putu 20 i guma na ukradenom vozilu mu je pukla. Kada je video da više ne može da vozi, pokušao je da pobegne. Srećom, izbegnuta je veća tragedija – navodi se u objavi policijskog departmana Konjers.

Kako navode mediji, Grifin je sa auto-puta pobegao u šumu, a patroli koja ga je jurila, pomogle su dodatne snage policije i državna patrola Džordžije.

Posle višečasovne potere, Grifin je uhapšen.

On se suočava sa optužnicama za provalu u vozilo, krađu automobila i pokušaj bekstva od policije. (objektiv.rs)

Odgovori