Prijateljici njegove žene postavio KAMERU u toaletu da je snima: Posle otkrića je usledila prejaka osveta

Svijet

Prijateljici njegove žene postavio KAMERU u toaletu da je snima: Posle otkrića je usledila prejaka osveta

Luiza Aleksander (32) iz Velike Britanije smatrala je da je Šon Litl (29, na slici sa njom), suprug njene drugarice malo “jeziv” i odbojan muškarac kada ga je upoznala.

Kako nije želela da kvari odnos sa drugaricom, prihvatila je da i njega viđa, što se pokazalo kao velika greška. Luiza se dopala Šonu.

Zapravo, toliko mu se dopala da je nedavno i na drugi način ušao u njen život. Luizi je bio potreban majstor za kablove po kući. Prijateljica joj je predložila svog muža i Šon je oberučke došao kod nje kući.

– Nameštao je kablove i bio je veoma prijatan. Jezivo prijatan. Jedva sam čekala da ode. Otišao je i do toaleta pod izgovorom da ga stomak muči poslednjih dana i da će se tamo malo zadržati. Nisam ni pomislila da će u kupatilu namestiti kameru u ugao koji ja neću primetiti, odnosno da će me snimati dok se tuširam – ispričala je Luiza za britanske medije.

Luiza se nekoliko dana tuširala dok nije u uglu kupatila, kod radijatora, primetila malu i crnu kutiju. Majka troje dece bila je zapanjena otkrićem.

– Snimao me je danima. Šta mislite kako sam se osećala? Oduvek je pokazivao naklonost prema meni, često je tražio i da pravimo selfije. Bila sam svesna da mu se možda dopadam, ali to nikada nisam želela da kažem njegovoj ženi, odnosno svojoj drugarici. Smatrala bi da sam ljubomorna na njihov brak. Evo, sad se ispostavilo da sam bila u pravu da je perverzan.

Luiza nije želela ništa da prepusti slučaju. Učinila je nešto što su mnogi protumačili kao prestrogu odluku, ali ona je otišla u policiju i prijavila je Litla.

Policija ga je privela i zaplenila njegov telefon i laptop. U njima je pronašla dovoljno materijala, uključujući i g*le slike Luize kako se tušira, da bude uhapšen.

Šon Litl kažnjen je novčano i uslovno, ali je upisan u registar s*ksualnih predatora. Luiza kaže da je samo želela da svojim gestom pomogne drugim ženama.

– Ko zna koje je sve žene pre mene snimao i šta je radio. Uostalom, i policija je rekla da nije pronašla samo moje slike – rekla je Luiza čije se prijateljstvo okončalo ovim događajem. (objektiv.rs)