Aleksandra tvrdila da ljudima za 15 minuta pronalazi LJUBAV: Mužu je to smetalo, pa joj je priredio užas

Svijet

Aleksandra tvrdila da ljudima za 15 minuta pronalazi LJUBAV: Mužu je to smetalo, pa joj je priredio užas

Jedna od najpopularnijih doktorki psihoterapeuta iz ruskog grada Sankt Petersburga preminula je nakon što ju je ljubomorni suprug gurnuo sa 13. sprata zgrade u kojoj su živeli.

Beživotno telo Aleksandre Mursalove (25) na ulici frapiralo je sugrađane koji su pozvali policiju, a njima nije bilo teško da u stanicu sprovedu supruga Ruslana Mursalova koji je priznao zločin iz ljubomore.

– Okrivljeni je prvo ubo žrtvu nožem u glavu i vrat, a potom ju je gurnuo sa terase zgrade na ulicu – bile su reči policajaca iz Sankt Peterburga.

Aleksandra Mursalova bila je uspešna psihoterapeutkinja koja je pomagala bogatoj klijenteli Sankt Petersburga ali i drugih većih gradova u Rusiji.

Tvrdila je da pomoću “isceliteljskih” razgovora sa klijentima pomaže da oni vide sebe iz drugog ugla, kao i da je moguće da im rešava emotivne probleme za 15 minuta.

– Da, moguće je za 15 minuta uvideti gde se krije problem. Za četiri dolaska kod mene, garantujem da odlaze kao novi ljudi, spremni za buduće ljubavi – pisala je Aleksandra na Instagramu.

Ljubomornom suprugu i ocu njihove dvoje dece jako je smetalo što je Aleksandra stalno zauzeta i što zarađuje daleko veći novac od njega.

Nedelju dana pre smrti, Aleksandra je na Instagramu napisala da joj je muž “poludeo” i da je pokušao da je ubode nožem i ubije je, baš kao i njihovu decu od dve i sedam godina.

– U opasnosti sam. Zvala sam policiju. Setite se šta sam vam napisala ako imate u kući nasilnika. Pre nego što se otrgne kontroli, morate da mu pokažete da postoji granica posle koje kreće maltretiranje za vas. Ako je ne usvoji, idite od njega i ignorišite ga. Ukoliko ga pustite da dominira, pretvoriće vam život u pakao – napisala je nesrećna žena pre sopstvene smrti. (objektiv.rs)