Mala Danijela je kao beba ostala BEZ RODITELJA: Pet godina kasnije desilo se nešto ČAROBNO (VIDEO)

Ispovijesti

Mala Danijela je kao beba ostala BEZ RODITELJA: Pet godina kasnije desilo se nešto ČAROBNO (VIDEO)

Devojčica je u sudnici čekala bračni par koji je trebalo da je usvoji kada ju je sudija oduševila kostimom i sjajnim gestom

Danijela iz SAD je bila beba kada je zbrinuta u hraniteljskoj porodici, a sada je sa svojh pet godina dočekala trenutak da bude usvojena i dobije svoju novu stalnu porodicu.

Iako je ovo san svakog deteta koje prolazi kroz proces usvajanja, socijalni radnik koji poznaje Danijelu našao je način da taj dan za nju učini još čarobnijim. Njenoj novoj porodici rekao je da obožava princeze.

U momentu kada su njeni novi roditelji Džim i Sara Konig sedeli sa Danijelom u sudnici, gde je trebalo da zakonski ozvaniče čin usvajanja, neko je ušao na vrata.

Bila je to Snežana, iz Diznijevog crtaća, a devojčica je ostala bez teksta.

– Ovo nije obično usvajanje, već prijem princeze u porodicu – rekla je sudija Patriša Gardner.

Za Snežanom su ušle i noge druge princeze, kao i princ. Sudnica je bila šarena i prepuna zabavnih likova iz Diznijevih bajki.

Danijela je blistala od radosti, a povrh svega, sudija joj je dozvolila da sama zaključi slučaj udarcem čekića. Svoj prvi dan novog života, u novoj porodici, ova devojčica neće zaboraviti nikad u životu. (objektiv.rs)