Olga otišla na žurku i ostavila decu samu u kući: Kad je otkrila užas, učinila je JEZIVU stvar

Svijet

Olga otišla na žurku i ostavila decu samu u kući: Kad je otkrila užas, učinila je JEZIVU stvar

Jedanaestomesečni sin Ruskinje Olge Bazarove (25) iz gradića Zlatousta preminuo je, dok je trogodišnja ćerka na neobjašnjiv način preživela četiri dana bez hrane, dok su bili sami u kući.

Olga je ostavila dvoje male dece u kući i otišla na četvorodnevnu žurku ne mareći za to da li će oni moći da prežive bez ikoga ili ne.

Vrativši se posle četiri dana kući, Olga je u polupijanom stanju zatekla užas.

Baka je jecala u društvu policajaca, dok je sinčić bio mrtav u krevecu. Ćerka je davala znake života i hitno je transportovana u bolnicu gde je jedva preživela. I ona bi verovatno preminula da baka posle četiri dana nije došla kući da ih obiđe.

Olga je gotovo nezainteresovano stajala pred policajcima naglašavajući im da nije očekivala da će sin umreti jer ih je i pre ostavljala same! A onda su policajci ostali u još većem šoku.

Olga je, naime, priznala da je najstarijeg sina (7) iz prethodnog braka ostavila kod poznanice da ga pazi, što je protumačeno kao smišljen način da se jedno od dece ipak zbrine, u odnosu na mlađe.

Klupko se dalje otmotavalo, pa je na sudu zaključeno da je Olga doslovno više volela najstarijeg sina u odnosu na mlađu decu, jer je patološki mrzela drugog bivšeg muža s kojim je dobila njih dvoje.

– Majka je ostavila svoju trogodišnju ćerku sa praznim frižiderom. Ovo je klasično zanemarivanje dece kakvo dugo nismo videli. U stanu nije pronađena ni hrana za bebe – rekao je Vladimir Kislicin, tužilac iz Čeljabinska.

Sud je velikom brzinom okončao slučaj, poslavši Olgu Bazarovu na 14 godina u zatvor. Takođe ju je lišio roditeljskog prava nad starijim sinom i preživelom devojčicom, čiji je otac takođe u zatvoru.

Deca su smeštena u sirotište. (objektiv.rs)

Odgovori