Izgubila život dok je birala odeću za bebu: Niko ne shvata šta se desilo, a reči njenog muža KIDAJU DUŠU

Svijet

Izgubila život dok je birala odeću za bebu: Niko ne shvata šta se desilo, a reči njenog muža KIDAJU DUŠU

Policija je ubeđena da je u pitanju splet nesrećnih okolnosti

Alara Lorens (39) tragično je preminula u tržnom centru Stoklend Beldvis u Rokingemu u zapadnom delu Australije, a njeno beživotno telo pronađeno je u kontejneru sa doniranom odećom koju je birala za svoje 15-mesečno dete.

Telo Alare pronađeno je u ranim jutarnjim časovima, a policija je na video snimcima utvrdila da nije bila nasilne smrti, već da se usled pretraživanja i prebiranja odeće nezgodno okliznula i upala u kontejner gde se nezgodno zaglavila i ugušila.

Kako prenose lokalni mediji, gornja polovina tela ostala je zaglavljena u kontejneru, dok su joj, verovatno usled naginjanja, samo stopala bila vidna.

Do trenutka kada je Alaru pronašao jedan od radnika obezbeđenja i pozvao policiju, ona je već bila mrtva.

Detektiv Rokingema Endrju Eliot navodi da je gotovo siguran da se žena ugušila nakon što se nezgodno zaglavila u kontejneru humanitarne odeće.

– Naša dosadašnja istraga nesumnjivo ukazuje na to da nema nasilne smrti, već da je preminula u vrlo nesrećnim okolnostima. Izgleda da se zaglavila na taj način da nije mogla da izađe iz kante, a s obzirom da je bila noć, niko nije mogao da je čuje ukoliko je evenutalno pokušala da dozove pomoć – naveo je Eliot, prenosi Mirror.

Njen muž je na Fejsbuku objavio da ne može da veruje šta se dogodilo i da mu se ceo svet srušio.

– Ovaj svet je surov. Ne mogu da verujem da si otišla. razoružan sam i nemam reči kojima bih opisao kako se osećam. Nedostaješ mi i samo bih voleo da mogu još jednom da ti kažem koliko te volim i da si moja srodna duša – naveo je partner Alare Lorens.

Loklano stanovnišrtvo tvrdi da često ispred tržnog centra viđa ljude kako prebiraju odeću po kontejnerima koja je namenjena u humanitarne svrhe. (objektiv.rs)

Odgovori