Posetila MUŽA na poslu i uhvatila ga u vreloj akciji sa MESAROM: Ova fotka je zapalila internet

Ispovijesti

Posetila MUŽA na poslu i uhvatila ga u vreloj akciji sa MESAROM: Ova fotka je zapalila internet

Sigurno nije ovo očekivala kada je odlučila da iznenadi supruga

Nekad je iznenađenja najbolje ne priređivati jer onaj koji želi da iznenadi može da bude višestruko i veoma neprijatno iznenađen.

Takav je slučaj bio sa jednom ženom iz Tihuane u Meksiku koja je odlučila svom mužu da odnese ručak na posao, a zatekla ga u strasnom klinču sa drugim muškarcem.

Meksikanka ovih dana prolazi kroz emotivnu dramu jer je zatekla svog dragog u zagrljaju kolege sa posla, a onda je odlučila da ljubavni zanos i požudu ovekoveči i podeli na društvene mreže kako bi i drugi mogli da posvedoče, prenosi noticiaszmg.com.

Priča koju prenosi pomenuti portal kaže da je brižna supruga tog dana dragom odlučila da odnese ručak na posao, ali i da se ubrzo zaprepastila kada ga je ugledala u skladištu u klinču sa mesarom.

Mnogi su, da li šaljivo i ironično, ili bukvalno, komentarisali na stranici “Holy Milk” na Fejsbuku da fotografija koju je priložila ne dokazuje preljubu, te da se grle tako muškarci i kada ih pogodi pesma ili padne gol u neizvesnoj utakmici, ali je fotografija brzinom svetlosti postala viralna na internetu.

Meksički mediji za sada nisu otkrili pozadinu fotografije, to jest da li je uopšte autentična ili je samo objavljena na Fejsbuku u duhu šale, ali ipak ističu da je zabeležena u Tihuani, i to u skladištu jednog poznatog trgovisnkog lanca. (objektiv.rs)