BRUTALNO JE PREVARIO, A ONDA MU JE SPREMILA “VRUĆU” OSVETU: Uradila je to nasred BAZENA (VIDEO)

1177285_pjimage-20220523t112344.227_ls.jpg.pagespeed.ce_.9yWKcVJpUg.jpg

BRUTALNO JE PREVARIO, A ONDA MU JE SPREMILA “VRUĆU” OSVETU: Uradila je to nasred BAZENA (VIDEO)

Devojka pošto je tek na zajedničkom putovanju u Egiptu saznala da ju je dečko prevario na Ibici, odlučila da mu se osveti na najbizarniji način! Evo i kako!

Ukoliko ste se pitali kako to izgleda kada na dugoočekivanom odmor u Egiptu saznate da vas je partner prevario na Ibici, to izgleda upravo ovako!

Ovaj par je doputvao u Egipat i delovalo je da sve u najboljem redu, dok jednog jutra nije primećena devojka koja dovlači kofer svoga dečka pored bazena.

– Ona je otvorila torbu i redom počela da pokazuje momku koji je sedeo sa druge strane bazena njegove stvari, a potom i da ih redom baca u bazen sa sve obućom – rekao je jedan od očevidaca koji je i zabeležio snimak, a ovo preneo je i britanski Daily Mirror.

Snimak sa TikToka je pregledan više od 250.000 puta, a ljudi su ga prozvali: “Evo šta se desi kad vas uhvate da ste prevarili devojku na Ibici”.

U pozadini se čuje ženski glas, koji upozorava rečima: “Mislim da je donela tvoj kofer”, na šta je muškarac sasuo more uvreda videvši šta sada već bivša njegova devojka radi.

Navodno je ova žena tek u Egiptu saznala da ju je dečko tokom njegovog samostalnog prethodnog putovanja prevario na Ibici.

Kako bi se kasnije opravdao ovaj čovek je ispričao i svoju verziju priče.

– Nije tačno da sam je prevario na Ibici, mi smo raskinuli pre putovanja u Egipat. Preciznije mi smo rešili da napravimo pauzu u našoj vezi. Međutim kako nam ne bi propao novac koji nismo mogli u poslednjem trenutku da povratimo, odlučili smo da ipak otputujemo u Egipat, ali kao prijatelji, a ne više i kao ljubavni par. U avionu sam joj rekao da sam u međuvremenu upoznao nekog drugog dok smo bili “na pauzi” i da je među nama definitivno kraj, da je ostavljam. Zbog toga je bila besna – ispričao je ovaj muškarac svoju verziju u koju je pak malo ko zaista poverovao. (espreso.co.rs)

scroll to top